top of page

Jak jsme vytvářeli osobní erby u 5.-6. třídy

V pondělí byl velmi normální den. Srovnávali jsme portfolia a dodělávali jsme kokopisníky.


V úterý jsme měli matematiku, na které jsme dělali geometrii. Měli jsme i angličtinu, na které jsme hráli jednu hru, ve které byl uprostřed hradby drak. Byly k tomu takové vlaječky, které se strkaly do té hradby a vždy, když jsme je tam strčili, řekli jsme jednu otázku. Poslední tři hodiny jsme si dorovnávali portfolium. Dělali jsme také erby s věcmi, které si myslíme, že umíme.


Ve středu jsme jeli na školní výlet do svíčkárny. Brzy ráno jsme vyrazili na metro a jeli na Černý most a odtamtud jela celá škola autobusem do Šestajovic. Tam jsme čekali na hřišti, než jsme šli do svíčkárny. Když jsme dorazili, koukali jsme se na zvířátka, než byla hotová skupina před námi. Ve svíčkárně jsme si ozdobili svíčky, dostali jsme čtyři svíčky ve skořápce a naplnili jsme si pytlíček vonnou solí do koupele. Když to všichni dokončili, šli jsme na autobus a jeli jsme zpátky do školy.


Ve čtvrtek jsme psali test na podstatná jména a v přírodě jsme ozdobili třídy a vystavili jsme adventní kalendář.


V pátek jsme měli český jazyk a na něm jsme dělali s textem o Vánocích, které nechtěly být. Na angličtině jsme doplňovali papír na do/does/doesn't. Na matematice jsme si ozdobili stromek.




19 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page